Speciaal voor JOU-alleen!

Les krijgen in een groep heeft zijn voordelen...........en toch, soms is het nodig om alle aandacht voor jou alleen te hebben.

 • Omdat je jezelf niet aan het ritme van een lessenserie kan of wilt binden.
 • Omdat je een hele specifieke vraag hebt.
 • Omdat datgene wat jij wilt ontdekken heel persoonlijk is.
 • Omdat je ver weg woont, en niet zo vaak kan komen.

En wat is jouw reden om alleen te komen?

 

Spreek dan een "Speciaal voor JOU-alleen" moment af.

 

Je kunt er terecht voor:

 • de uitleg van jouw specifieke techniek vraag
 • het ervaren van het tekenen dan wel schilderen vanuit de beweging.
 • het werken aan een persoonlijke vraag door middel van het creëren van je eigen beelden.
 • of...........geef zelf aan welke vraag jij hebt om binnen een "Speciaal voor JOU-alleen" moment uit te werken

 

Elke vraag is uniek, en daarom vraagt de uitwerking een eigen invulling.Ik heb daarom 3 basis workshops gemaakt, waardoor je een indicatie hebt van de mogelijkheden. Lees ze door en neem daarna contact met me op om samen een workshop "Voor JOU-alleen" vorm te geven.

 

Tienke Huisman over haar "Speciaal voor JOU-alleen" moment:

 

Op zoek naar alternatieven voor het werken met olieverf, kom ik terecht op de website van Joke. Omdat ik twijfel of ik - met de beperking aan mijn handen - het tempo van een groepsworkshop kan volgen, boek ik een privé-workshop. Extra voordelen: alle aandacht van Joke en werken in mijn eigen tempo.

 

De ontvangst door Joke is hartelijk en warm met koffie/thee en iets lekkers, een goed begin van de dag. Na een korte rondleiding in haar atelier en heldere uitleg over materialen en wat we gaan doen, neemt Joke me mee naar mijn innerlijke belevingswereld met vragen, teksten en spreuken. Een Zen-moment dat mij doet denken aan het begin van een yoga-les. In die ontspanning begin ik aan het eerste aquarelwerk. Heerlijk, alles staat voor me klaar, ik kan meteen beginnen. Tijdens het schilderen beantwoordt Joke mijn vragen, maar laat me ook in stilte en verwondering genieten van de aquarelcreaties. En ze geniet volop mee.

 

Energiek en blij voel ik me na afloop van de workshop. Voortaan zal schilderen met aquarelverf een rol spelen naast de fotografie. Dank Joke voor al je handreikingen, ik neem ze mee op mijn 'beeldpad' en koester een bijzondere ontmoeting!

 

Tienke Huisman (Beeldvlinder)


Online 

Speciaal voor  JOU-alleen!

 

 • Je maakt  een afspraak voor een persoonlijk gesprek, bijvoorbeeld:
 • Je hebt een vraag over een techniek of een specifiek zelfgemaakt schilderij. Je wilt er een keer met mij naar kijken, maar de afstand/vervoer naar mijn atelier is niet haalbaar.
 • Je hebt al een persoonlijke sessie gedaan, en wilt er nog een keer op ingaan, maar de komst naar het atelier is even niet aan de orde
 • Je wilt snel antwoord op jouw persoonlijke vraag en wilt niet wachten op een gelegenheid in het atelier.

 

 

Je maakt met mij een afspraak om via Skype of Zoom in gesprek te gaan over jouw specifieke vraag. Eventueel stuur je mij foto's toe van je beelden, als je een schilderij wilt bespreken.

Ik help je met het vinden van je eigen antwoorden, door je te helpen bij het formuleren van vragen die in jou leven.

 

 

 

 

 

 

Duur van het gesprek 45 minuten

 

Kosten € 47,-*

 

 

Stuur me via het contactformulier jouw vraag op, dan neem ik contact op, om een afspraak te maken.

 

Basis

Speciaal voor JOU-alleen!

 

 

Je wilt een korte privé-sessie in het Atelier, bijvoorbeeld:

 • Je wilt ervaren hoe het is om vanuit de beweging te werken met houtskool en krijt om tot beelden te komen.
 • Je hebt een specifiek persoonlijke vraag en wilt kijken of je via het tekenen van beelden tot inzicht kan komen
 • Je wilt leren hoe je zelf een vraag en antwoord spel kan ontlokken aan je tekeningen.

 

 

 

Je maakt een afspraak met mij om naar het Atelier De Rode Draad in Uithoorn te komen, en alles staat daar voor je klaar om aan de slag te gaan. Je werkt met houtskool en krijt op klein (50 bij 65 cm) en groot formaat papier( 70 bij 100 cm).

Ik neem je mee naar binnen toe, om in contact te komen met je eigen beelden, vanuit de beweging. Zo kom je Tekenend in Contact met Jezelf, en ontdek je je eigen Beeldentaal.

 

 

 

 Duur van de workshop 2 uur

 

Kosten € 97,-

inclusief alle materiaal, koffie, thee en iets lekkers

 

Uitgebreid

Speciaal voor JOU-alleen!

 

 

Je wilt een lange privé-sessie in het Atelier, bijvoorbeeld:

 • Je wilt  een persoonlijke sessie om tot je eigen beelden te komen, inclusief het werken met houtskool en het schilderen met acrylverf.
 • Je wilt een specifieke techniek aan leren, bijvoorbeeld de bijzondere flowtechniek met aquarelverf.
 • Je wilt leren hoe je een multimediaschilderij opbouwt met acrylverf en toegevoegde materialen.

 

 

 

 Je maakt met mij een afspraak om naar Het Atelier De Rode Draad te komen, en samen maken we een programma op voor deze workshop. Als je komt, staat alles voor je klaar. Ik neem je op reis naar je eigen stilte en creativiteit en leer je op een speelse manier omgaan met je materialen. Het gaat om de ervaring, in plaats van het resultaat, en dat maakt dat je voluit kunt gaan in het experimenteren en ontdekken van mogelijkheden.

Juist daardoor verbind je je veel gemakkelijker met je schilderijen.

 

 Duur van de workshop 3 uur

 

Kosten € 127,-

inclusief alle materiaal, koffie, thee en iets lekkers, en een hand-out als samenvatting bij bepaalde technieken, om thuis na te lezen.

 

Zo nodig wordt je schilderij, wat nog moet drogen nagezonden € 10,-

 

 


 Neem contact met mij op en boek een

           "Speciaal voor JOU-alleen"   

moment rond jouw vraag en antwoord.

Adres:

Atelier de Rode Draad in

Art Centre Aalsmeer

Aalsmeerderweg 230, atelier 34

1432 CW Aalsmeer

 

Vooringang van het complex

Art Centre Aalsmeer

 

Atelier De Rode Draad, nr 34
Atelier De Rode Draad, nr 34

Stel hier je vraag:

Geef bij je reactie a.u.b. je telefoonnummer door, om eventuele mailproblemen te omzeilen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Beantwoorden:

Ik ben gewend binnen 48 uur te antwoorden. Mocht dat niet lukken, neem dan gerust telefonisch contact met mij op.